Fritidshus av trä på Gotland

JM Stugor

Välkommen till JM Stugor! Vi är ett erfaret byggföretag som är specialister inom utveckling och produktion av fritidsstugor. Vi finns här för dig som drömmer om ett mysigt, snyggt och mångfunktionellt semesterhus dit du kan åka precis när du känner för det. Husen vi utvecklar levereras som byggsatser och de passar sig självklart även för längre vistelser, du kan exempelvis investera i ett hus till din trädgård, din kolonilott eller på annan plats.

Vi levererar hus över hela Sverige och har bland annat god erfarenhet av att leverera till kunder på Gotland. Oavsett om du är på jakt efter en liten stuga, eller en betydligt större modell, ser vi alltid till att erbjuda personlig service och bra kvalitet. Som företag har vi ett helhetstänk som innefattar allt från materialval till miljöfokus. För oss duger bara det bästa!

Mer än 15 års erfarenhet

Vi på JM Stugor startade vår verksamhet för över 15 år sedan. Redan då var målet tydligt, att erbjuda högkvalitativa fritidshus med säkra leveranser till marknadens bästa priser. Idag, många år senare kan vi med stolthet titta i backspegeln och känna oss nöjda över att vi lyckats med det. Att se våra kunders positiva reaktioner är fortfarande det främsta kvittot för oss, av den anledningen är vi minst lika måna om hög standard inom alla områden idag, som vi var när vi startade JM Stugor.

Ta kontakt med oss idag för att boka in ett kostnadsfritt besök av oss där vi kommer och berättar mer om våra produkter, samtidigt som vi tar oss en titt på dina markförutsättningar när det kommer till att investera i ett fritidshus. Vid det här tillfället får du även självklart chansen att ställa frågor!

Fritidshus erfaret företag på Gotland

Ta en titt på våra stugor live

Vi på JM Stugor är ett byggföretag med bas Bandhagen i Stockholm. Det innebär dock inte att vi enbart erbjuder våra tjänster till kunder i Stockholmsområdet, utan vi kan hjälpa folk över hela landet! Var du än befinner dig kan du alltså kontakta oss för att göra en beställning av ett fritidshus. Vi kan även ta hand om frakten och monteringen i vissa fall.

Vill du se våra stugor live kan du som befinner dig på Gotland ta kontakt med oss. Här har vi ett visningsutbud med ett flertal av våra modeller. Perfekt för dig som kund som vill komma och känna på materialet och få en tydlig uppfattning om fritidshusen. Hör av dig idag för mer information!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify