Så kan vi hjälpa dig

Nedan ser du några av de många tjänster vi erbjuder.

services_icon1

Bygge av fritidshus

Vi kan hjälpa dig med att bygga dina drömmars fritidshus. Detta inkluderar både husgrunden samt den modell av våra monteringsklara hus som du valt. Vi kan även skräddarsy huset efter dina önskemål. Det spelar ingen roll om du vill ha fritidshuset på Gotland eller vilken del av landet det än handlar om, vi hjälper dig oavsett!

services_icon1

Färdiga modeller

I skrivande stund har vi fritidshus i tiotals olika modeller som du kan välja mellan, detta inkluderar även stugor som är anpassade för olika förhållanden och behov. Våra modeller varierar i storlek från 10 m2 till 185 m2. Det är bara att välja den modell som passar dig bäst, därefter sköter vi resten!

services_icon1.png

Renoveringar

Fritidshus är inte det enda vi specialiserar oss på, utan vi erbjuder även flera andra typer av byggtjänster. Det inkluderar bland annat tillbyggnader och renoveringar av olika slag. Det kan handla till exempel handla om montering av fritidshusen. Ta kontakt med oss idag för mer information om detta!

services_icon1

Tillbyggnader

Vill du bygga till något till din bostad, till exempel en bastu, badtunna, eller någon annan typ av tillbyggnad? Även det hjälper vi dig mer än gärna med. Vi strävar alltid efter perfektion och du kan därför förvänta dig ett utmärkt resultat när vi väl är klara!